Saturday, February 25, 2017

GOLDEN ROSE LONGSTAY LIQUID MATTE LIPSTICK 17

Pozdrav beauty ekipa! Kako ste mi danas?
Dolazim vam sa novim postom i pričamo o novon GOLDEN ROSE tečnom mat karminu u broju 17.





Što se samog pakovanja tiče veoma je jednostavno i praktično. Crni mat čep i prozirna bočica je dobitna kombinacija po meni. Ponekad je i manje više. Ono što GOLDEN ROSE kaže o ovom proizvodu jeste da je kissproof i definitvno jeste. Takođe je dugotrajan i obogaćen vitaminom E. Sadrži 5.5 ml proizvoda i rok upotrebe mu je 12 mjeseci.



Ono što bih pohvalila jeste sam aplikator. Zaista je fantastičan. Veoma lako sa njim možete da precizno nanesete proizvod. Sam ruž se ne razlijeva i kad ga nanesete ostaje na mjestu. Brzo se suši i ostavlja mat završnicu. Ja sam ga nanosila samo u jednom sloju jer je zaista pigmentovan i nisam imala potrebe da ga nanosim u više slojeva. Koristila sam ga samog bez baze i bez olovke za usne. Primjetila sam takođe da mi ne isušuje usne.




Što se tiče same boje ruža veoma je neobična. Naglasila bih da je boja dosta intenzivnija nego što je u samoj bočici. Radi se o jednoj toploj boji breskve sa narandžastim podtonom. Ukoliko ne volite ruževe koji vuku na narandžasto ovo nije ruž za vas. Takođe sam ruž nije isti na svakome i dosta zavisi od prirodne boje usana. Toplo ga preporučujem kao i ostale GR mat tečne karmine. Zaista se isplati probati ih.




                  Koji je vaš omiljeni GR karmin?
                                      XOXO, Jelena

Monday, February 20, 2017

ARTDECO High Definition Foundation


Heej! Ponovo smo tu. Jeste primjetile da smo Jelena i ja postale redovne u pisanju postova? Stvarno se trudimo da redovno objavljujemo nove postove i unapred ih planiramo za vas. Jelena je skoro pricala o jednom od Artdeco pudera pa sam i ja odlučila da vam pišem o ovome. Riječ je o Artdeco High Definition Foundation u nijansi 43.


Svi znate da ja obožavam Catrice HD puder upravo zbog dobrog prekrivanja i kad sam u Cm vidjela da je snižen Artdeco za oko mi je zapao i ovaj puder upravo zbog toga što nudi super prekrivanje. A sad da vidimo da li je to stvarno tako?
Moja nijansa je warm 43 light honey beige i savršeno mi odgovara, ja sam svijetle puti, ne bas porculan  svijetla ali sam medju svjetlijima (nadam se da razumijete šta hoću reći).


Ono što mi se svidja kod ovog pudera je što nije previše rijedak, već je onako taman, lako se razmazuje ali nije previše tečan. Jako lijepo se blenda i stapa sa vašom kožom. Takodje bih napomenula da uopšte nije težak na licu. Prekrivanje mu je srednje do potpuno. Ukoliko nanesete samo jedan sloj pudera prekrivanje će biti dobro, ali ništa što će vas oboriti sa nogu. Medjutim drugi sloj će vam prekriti skoro sve nesavršenosti koje imate. Tako da je puder pogodan i za svakodnevni makeup, ali i za neke specijalne prilike.
Ja obično stavljam samo jedan sloj na čitavo lice i ako baš želim dodam još jedan sloj tamo gdje mi treba.


Puder na licu ostavlja mat efekat i mislim da će odgovarati svima sa kombinovanom i masnom kožom. Moja koža je normalna sa izrazito masnom t-zonom. Puder sam nanosila i sa i bez primera i ono što sam primjetila da sa primerom i setovanjem puderom u kamenu ovaj puder može na licu da vam izdrži i preko 10 sati nošenja. Što je super za sve nas koji idemo na fax ili radite jer puder stvarno stoji na mjestu jako dugo vremena bez ikakvog popravljanja.


Sve u svemu ovo je odličan puder i mislim da ću ga od sad stalno imati u zalihama. Rok trajanja mu je 24 mjeseca što je super ukoliko ne koristite puder u svakodnevnom šminkanju. Takodje puder dolazi u staklenoj mat bočici sa crnim čepom koji ima opciju zaključavanja i otključavanja (ako ga nosite u makeup torbici to je odlična stvar) i dobije se 30 ml proizvoda. Puder je na pumpicu i iskreno to je najbolji način doziranja pudera po meni.


Za kraj vam pokazujem kako puder izgleda na meni. Na slici imam samo "osnovnu" šminku tako da puder dolazi do izražaja. Izvinjavam se zbog kvaliteta slike, slikano je telefonom.

Jeste li vi probale ovaj puder?
Koji puder mi vi predlažete da isprobam?
Pišite mi kako vam se svidja post?
XOXO, Nataša!

Saturday, February 18, 2017

Hello London!

Pozdrav beauty ekipa!
Danas po prvi put radim jedan post ovog tipa a u pitanju je fashion post.
Akcenat je na torbi koju možete detaljnije pogledati OVDJE .
Ova torba neobičnog printa koja na sebi nosi dašak Londona je apsolutni pogodak. Možete je kombinovati uz sve i bilo koju jednostavnu kombinaciju će učiniti posebnom. Dovoljno je velika da će vam u nju stati apsolutno sve što vam je potrebno.
Evo kako sam je ja kombinovala :







                                   xoxo, Jelena

Wednesday, February 15, 2017

Street fashion!


Ćaoo! I ponovo je tu jedan fashion post! Mogu vam reći da počinjem uživati i u slikanju ovakvih postova! Zanimljivo je!
Ovaj put vam pokazujem ovu divnu crnu malo torbu i naočale. Svi znamo da nam svima treba jedna mala crna torba. Moja preporuka ide za ovu! Pogledajte ju ovdje. Trenutno je na sniženju, pa je to ideala prilika da ju kupite za sebe!
Naočale su jako neobične i mogu vam reći da mi se i one svidjaju. Na slikama izgledaju malo čudno, ali uživo su puno ljepše. Njih pogledajte ovdje.
P.s. obavije stvari su sa sajta Dresslily!
 A sad da ne dužim sa tekstom uživajte u slikama. Nadam se da će vam se svidjeti!














Za kraj sam ostavila jednu spontanu! Jer takve slike su najbolje. P.s. i Jeleni ova slika izmami osmjeh. :D


XOXO
Nataša :*

Saturday, February 11, 2017

Rosegal : Make up brush set

Pozdrav beauty ekipa :)
Dolazim vam sa novim postom u kome bih malo govorila o još jednom setu make up četkica. Lako je zaključiti da obožavam četke kao i ispobavanje tih fantastičnih malih pomagača sa kojim se susrećemo svakodnevno i koji nam olakšavaju posao.
Ovaj put odlučila sam se za ovaj set koji možete pogledati OVDJE.




Mnogo puta tražeći raznorazne stvarčice po internetu, susretala sam se upravo sa ovim setom i moram priznati da je privukao moju pažnju. Takođe dosta pozitivnih komentara sam čula za njih, morala sam probati.
Pošto ne posjedujem set četki sa bijelom drškom odlučila sam se baš za ovu kombinaciju bijele i zlatne boje i mnogo mi se dopada kako izgledaju.

U ovom setu dolazi pet četki za lice i pet četki za oči, dakle ukupno deset četki :




Na prvi pogled čini se da su sve nekako slične osim jedne , moje miljenice, četke špicastog oblika za lice koja je fantastična za setovanje korektora ispod očiju.
Međutim, kada ih zapravo krenete koristiti spontano jednoj po jednoj krenete pronalaziti svrhu, takav je barem bio slučaj kod mene.



Četke za oči su sasvim pristojne i rade svoj posao. Sve četke najviše možete koristiti za blendanje sjenki na očima. Ono što bih naglasila jeste da imaju izrazito dugu dršku pa mi je na prvo korištenje bilo u neku ruku nepraktično raditi sa njima. Mana seta u ovom slučaju je ta što u sklopu četki za oči ne posjeduje niti jednu flat četkicu kao ni četku za gel eyeliner a to su četke koje koristim i trebam svaki dan.



Što se tiče četki za lice tu sam više zadovoljna. Zaista dobijate pet četki za lice koje će vam odraditi posao i sa kojima ćete biti zadovoljni. Četke za nanošenje pudera su mi zaista dobre , dovoljno mekane a opet i dovoljno guste, četka za nanošenje kamenog pudera na lice je takođe dobra. Dobijate i četku za rumenilo a oduševljenje ovog seta je već pomenuta četka za setovanje korektora ispod očiju, koristila sam je samo u te svrhe mada joj planiram naći još neku namjenu. Mana je ta što ne dobijate četku sa kojom možete precizno uraditi konture. Naravno da možete iskoristiti neku četku za nanošenje bronzera ili neku četku za oči kako bi ste nanjeli hajlajter ali to nije po mom ukusu.

Zaključujem da za ovu cijenu ovaj set zaista vrijedi imati. Mislim da u skladu sa svojom vrijednošću po nekim stavkama i premašuje očekivanja. Ukoliko već posjedujete par osnovnih četki, ovaj set će zaokružiti tu priču i definitivno ste obezbjeđeni. Nisu najbolje koje sam probala niti su najlošije ali ih vrijedi imati.

A sada vas ostavljam da pogledate ono što je meni zaista okupilo pažnju a to je gustina četki i njihov kvalitet izrade :








Kakva su vaša iskustva sa naručivanjem četki preko interneta?

XOXO, Jelena

Friday, February 10, 2017

IZAZOV POTROŠI ZA TRI MJESECA-KRAJ IZAZOVA

Heej drage moje! Konačno vam donosimo i kraj izazova potroši za tri mjeseca. Znamo da kasnimo nekih 7 dana, ali nadam se da ćete nas razumjeti.
Ono što vam želim reći da ovaj izazov uopšte nije bio lak. Veoma je teško svaki put pri šminkanju koristiti istu paletu, malo dosadi. Mi smo se stvarno trudile i mislim da nismo toliko "varale". Nažalost kao što vidite na slikama nismo baš uspjele potrošiti palete. Dotakle smo dno od dosta sjena ali ni jednu nismo do kraja potrošili. Kao opravdanje navodimo da smo mi uzele za potrošiti palete koje smo prije toga minimalno trošile, a svi znamo da je tri mjeseca malo da potrošite neku sjenu. Problem nije bio ni u manjku šminkanja, niti izbjegavanju te palete već jednostavno premalo vremena. Negdje na pola izazova smo skontale da palete nećemo potrošiti do kraja i iskreno malo smo se razorčarale. Ali idemo dalje i sigurno ćemo ponoviti ovaj izazov malo kasnije. Sad konačno nastavljamo koristiti i ostale sjene, ali i ove palete jer smo ih i zavoljele. Nekako smo se povezale sa njima prilikom svakodnevnog korištenja.
I za kraj vas ostavljamo da i sami pogledate koliko smo sjena potrošile.
Natašina paleta:



Jelenina paleta:


                                           
                                             Jeste vi nekad pokušale potrošiti do kraja neku paletu?
                                                        Koji izazov nam sledeći predlažete?

XOXO
Jelena i Nataša!